Vendégkönyv

Vendégkönyv bejegyzéshez 15 hozzászólás

 • Suszterné Nagy Éva és Gábor szerint:

  Kedves Marika!
  Már lassan 1 hete hogy eljöttünk 🙁 Nagyon jól éreztük magunkat, egyáltalán nem bántuk meg hogy Titeket választottunk.Külön köszönet azért hogy ingyen és bérmentve kijöttél elénk a vonat állomásra és ki is vittél minket.Tényleg családias az egész Apartman ház jellege, rólatok nem is beszélve!:-)Eger tényleg nagyon szép a borokról nem is beszélve.Ami nagy előny volt még, hogy közel van a Szépasszonyvölgy így szinte minden nap lesétáltunk borozgatni és a sok pincészetet csodálni:-)
  Egy baj volt csak, nagyon gyorsan eltelt az az 5 nap :-(((
  Reméljük még lesz alkalmunk találkozni, nálatok megszállni.
  Mindent Köszönünk!
  Üdvözlettel: Éva és Gábor

 • Kürti Barbi szerint:

  Nagyon kellemes hely, kedves és segítőkész emberekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Biztos, hogy jövőre is ellátogatunk ide. Köszönünk szépen mindent! 🙂

 • Bogdánné Váncsodi Edit szerint:

  Gyermekeimmel töltöttem egy hetet itt,de mintha családtagok lettünk volna.Marika és István segítőkészek voltak,mindenben segítettek igazi családias légkör volt.A gyerekeim azt mondták:anya jövőre is ide akarunk jönni!Úgy gondolom ehhez nincs mit hozzáfűzni.Mindenkinek csak ajánlani tudom,ha egy kitűnő szállást keres Egerben!Köszönjük szépen,csak így tovább!
  Jövőre találkozunk és főzök egy igazi bajai halászlét!
  Üdvözlettel:Edit,Editke és Isti Bajáról:)

 • Bogdánné Váncsodi Edit szerint:

  Köszönjük,hogy itt lehettünk,csodálatos 6 napot töltöttünk el családias környezetben.A házigazdáinknak,Marikának és Istvánnak köszönjük,hogy mindenben a segítségünkre voltak.Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szállást,ahol igazán otthon éreztük magunkat,olyannyira,hogy gyermekeim kérésére jövőre is ide jövünk nyaralni.
  Köszönjük:Edit,Editke és István Bajáról

 • Seres Éva,Seres Gábor... szerint:

  Drága Marika és István,köszönünk szépen minden,csodálatos 2 napot töltöttünk nálatok a barátainkkal.Itthoniak irigyelték,hogy milyen szuper helyen volt a szálásunk.Nekünk is nagyon tetszett,Várom a következő találkozást,Puszi .Évi,Gabi,Angi és laci.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.