Vendégkönyv

Vendégkönyv bejegyzéshez 22 hozzászólás

 • Somfai Rita szerint:

  Vasárnap jöttünk haza a vőlegényemmel Egerből, Marikáéktól, ahol egy csodálatos hetet töltöttünk. Gyönyörű környezetben, tárt karokkal fogadtak bennünket. Olyan volt, mintha kicsit otthon lennénk. Az apartmanház közel van a Szépasszonyvölgyhöz, a belvároshoz, a fürdőhöz. Tökéletes szálláshely az Egert és környékét felfedezni kívánóknak. Örömmel ajánljuk mindenkinek, aki Egerbe szeretne látogatni.
  Üdvözlettel: Rita és Zoli 🙂

 • Nikoloutsopoulou Anna Stefania szerint:

  Egerben kirándultunk, 3 napig maradtuk és az Amulett apartmanban szálltunk meg. A szállás gyönyörű udvara van. Nem beszélve a végtelenül kedves házigazdákról. 😀 ha valaki Egerben kirándul mindenféleképpen ezen a csodálatos helyen szálljon meg!!!! ♥ 😀

 • Balogh Ildikó szerint:

  A párommal és a barátainkkal az idén márciusban már harmadjára megyünk Marikáékhoz, az Amulett vendégházba. Nagyon kellemes, igazán remekül felszerelt és tiszta ház! A házigazdák aranyosak, kedvesek.
  A belváros és a Szépasszony-völgy között van, nagyokat lehet sétálni.
  Van egy borospince, a tulajdonosa a kedvünkért mindennap kinyit, míg ott vagyunk.
  Egyszóval remek hely!
  Üdv: Ildikó és Pali

 • Tiszáné Csizmadia Katalin szerint:

  2013. szeptember elején töltöttünk néhány napot Marikáéknál. Köszönjük a vendégszerető fogadtatást, a kedvességet, amit máshol eddig még nem tapasztaltunk! A belváros és a Szépasszonyvölgy is 5 perces sétával elérhető. Csendes, nyugodt a környék. Nagyon szép igényes, tiszta, jól felszerelt volt a szobánk és az egész Apartman ház is. Ha legközelebb Egerbe megyünk, csak itt szeretnénk megszállni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk az Amulett Apartman Házat! 🙂
  Üdvözlettel: Tiszáék a 7-es szobából! 🙂

 • Fűrész Andrásné szerint:

  Juliusban barátainkkal 1 hetet töltöttünk e csodálatos vendégházban. Az emeleti, teraszra nyiló szobákban nyertünk elhelyezést. A szobák tiszták, kifogástalanok voltak, a nagy teraszon sok kellemes órát töltöttünk el.
  Köszönet Marikának és Istvánnak a baráti fogadtatásért, pálinka és borkóstolásért, a szalámi is nagyon finom volt! Elmondhatjuk, hogy minden kivánságunkat teljesitették. Ideális szállásra leltünk itt, s ha mégegyszer eljutunk Egerbe, csakis ide jövünk.!
  Üdvözlettel: Ibolya, András, Panni és Pisti Csókakőről

 • Németh Istvánné szerint:

  3 csodálatos napot töltöttünk Egerben.A szállást adók nagyon udvariasak ,szolgálatkészek voltak.Mivel vonattal érkeztünk,szállításunkat saját kocsijukkal oldották meg ,amiért külön hálásak vagyunk férjemmel.Ezt a családias légkörű szállást mindenkinek ajánlanám,próbálja ki és nem fogja megbánni!Szeretnénk jövőre is menni!Köszönet mindenért Marikának és Istvánnak!Üdvözlettel:Tatabányáról egy idősebb házaspár:Pisti és Jutka

 • Kakócz Anikó szerint:

  2013 áprilisában voltunk ezen a szép, csendes helyen. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás kifogástalan volt, minden olyan szép és tiszta, Marikáék pedig végtelen kedves, türelmes, jó szándékú emberek, akiknél jobb embereket nem is kívánhattunk volna 🙂 Mindent nagyon szépen köszönünk, és bízunk benne, hogy minél hamarabb újra láthatjuk majd egymást.
  Üdvözlettel : Anikó és Csaba

 • Nagy Gábor szerint:

  Idén március elején egy nagyon szép és kellemes szezon előtti hétvégét töltöttünk el menyasszonyommal az amulett vendégházban. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden nagyon közel van, a szállás nagyon szép, tiszta, és csöndes. A szállásadók nagyon kedvesek, barátságosak, és figyelmesek. Remélem sikerül még egyszer egy szüreti időszakba eljutnunk.
  Üdvözettel : Gábor és Zsuzsi

 • janosdeak monika szerint:

  Mi 2012 nyarán voltunk az Amulett vendégházban.Azóta is nagyon sokat emlegetjük a szép környezetet, kellemes kirándulást.Ezúton is szeretnénk megköszönni a szép élményt amit önoknél szereztunk. Fiaim nagyon szeretnének jövőre is elmenni önokhöz – remélem sikerülni fog.Köszönjük még egyszer a kedvességüket

 • Kánya Enikő szerint:

  Nagyon szépen köszönjük azokat a csodálatos napokat, amiket vendégházatokban tölthettünk el. Azóta is Egerre gondolunk és fontolóra vettük, hogy a következő vakációt is ott töltjük.
  Bízunk egy következő találkozásban 🙂
  Üdvözlettel és szeretettel: Enikő és Jani

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük